Ξεκινούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα με εγκλεισμό, κοινωνική αποστασιοποίηση και με παύση των πολιτιστικών – καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για 1,5 χρόνο περίπου η ανάγκη για ψυχαγωγία, για διασκέδαση είναι πιο έντονη από ποτέ.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Β.Κ.), εν μέσω αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία, κατάρτησαν το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ένα πρόγραμμα που είναι προσαρμοσμένο στους περιορισμούς που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού και για αυτόν το λόγο όλες οι εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Το πρόγραμμα ανακοινώνεται με κάθε επιφύλαξη, λόγω των περιορισμών και των μέτρων που ανακοινώνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Η οργάνωση και η διεξαγωγή των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων δεν ήταν εύκολο ούτε δεδομένο εγχείρημα. Ευελπιστούμε ύστερα από μία περίοδο με συνεχόμενες δυσκολίες ο πολιτισμός να αποτελέσει διέξοδο για μικρούς και μεγάλους. Με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να ζήσουμε πάλι παρόμοιες καταστάσεις εύχομαι σε όλους καλό και διασκεδαστικό υπόλοιπο καλοκαιριού».

 1

 

 

 

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο