Λειτουργία της υποστηρικτικής δομής κοινωνικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες σας υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία της υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης.

Η υποστηρικτική δομή σε συνεργασία με το πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι παρέχουν διευρυμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης στοχεύοντας σε παροχές στους πολίτες που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών το έχουν ανάγκη.

Η δράση της δομής είναι να βοηθά ηλικιωμένα άτομα, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης για πολλές και διαφορετικές ανάγκες τους όπως αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, επείγουσες συνδιαλλαγές με το δημόσιο κ.α. 

Για την καταγραφή των αιτημάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στο τηλέφωνο: 2755361200 καθώς και στο e-mail: dikedivk@yahoo.gr

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τις ευάλωτες ομάδες πολιτών. Έχουμε μεριμνήσει για τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Από σήμερα είναι ανοιχτός για το κοινό ο κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Μελιγούς. Παράλληλα όλοι οι πολίτες μπορούν να καλούν την υποστηρικτική δομή ώστε να τους εξυπηρετήσουν τις ημέρες του καύσωνα. Συνιστώ στους συμπολίτες μας να είναι προσεκτικοί και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας για την αποφυγή κινδύνων εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο