Δήμος Νότιας Κυνουρίας προχωρά στη δημιουργία μιας Τουριστικής Πύλης στο Διαδίκτυο.

Φεβρουαρίου 26, 2016
Στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας και της πιο οργανωμένης προβολής του τόπου μας, ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας προχωρά με γοργά βήματα τη δημιουργία μιας Τουριστικής Πύλης στο Διαδίκτυο για όλο τον Δήμο.

 Η προσπάθεια αυτή είναι πολύ σημαντική για την τουριστική προβολή της περιοχής μας, την αύξηση των επισκεπτών μας με πληρέστερη ενημέρωση και την διευκόλυνση όλων όσων επιθυμούν να μάθουν για εμάς και να φτιάξουν τον προγραμματισμό τους για μια ενδεχόμενη επίσκεψή τους στον όμορφο τόπο μας, όλες τις μέρες του χρόνου.

Η Τουριστική αυτή Πύλη πρέπει να εμπλουτιστεί με πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντος που αφορούν ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ. Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς καλεί τους ενδιαφερόμενους δημότες να δώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να μπουν στην Τουριστική Πύλη εντελώς δωρεάν έτσι ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για το κάθε κατάστημα.

Τα στοιχεία που θα πρέπει, με δική σας ευθύνη, να παρουσιάσετε – παραδώσετε θα πρέπει να είναι σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα.

Τα κείμενα – δεδομένα θα πρέπει να είναι τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Αποστολή στην διεύθυνση:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Άρης Γολεγός
Τηλ : 2757360228

Για περισσότερες πληροφορίες :
Θεόδωρος Ευσταθίου ( 6936-922189 )

Υπόδειγμα Στοιχείων

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia