Δήμος Νότιας Κυνουρίας προχωρά στη δημιουργία μιας Τουριστικής Πύλης στο Διαδίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας και της πιο οργανωμένης προβολής του τόπου μας, ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας προχωρά με γοργά βήματα τη δημιουργία μιας Τουριστικής Πύλης στο Διαδίκτυο για όλο τον Δήμο.

 Η προσπάθεια αυτή είναι πολύ σημαντική για την τουριστική προβολή της περιοχής μας, την αύξηση των επισκεπτών μας με πληρέστερη ενημέρωση και την διευκόλυνση όλων όσων επιθυμούν να μάθουν για εμάς και να φτιάξουν τον προγραμματισμό τους για μια ενδεχόμενη επίσκεψή τους στον όμορφο τόπο μας, όλες τις μέρες του χρόνου.

Η Τουριστική αυτή Πύλη πρέπει να εμπλουτιστεί με πληροφορίες τουριστικού ενδιαφέροντος που αφορούν ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ. Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς καλεί τους ενδιαφερόμενους δημότες να δώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να μπουν στην Τουριστική Πύλη εντελώς δωρεάν έτσι ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για το κάθε κατάστημα.

Τα στοιχεία που θα πρέπει, με δική σας ευθύνη, να παρουσιάσετε – παραδώσετε θα πρέπει να είναι σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα.

Τα κείμενα – δεδομένα θα πρέπει να είναι τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Αποστολή στην διεύθυνση:
agolegos@notiakynouria.gov.gr
Άρης Γολεγός
Τηλ : 2757360228

Για περισσότερες πληροφορίες :
Θεόδωρος Ευσταθίου ( 6936-922189 )

Υπόδειγμα Στοιχείων

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο