Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Eμβολιαστική δράση για απόρους – ανασφάλιστους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετέχοντας στην εμβολιαστική δράση για απόρους – ανασφάλιστους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που έχουν αδυναμία πρόσβασης στο σύστημα υγείας, αιτήθηκε και έλαβε από το Υπουργείο Υγείας, τις ακόλουθες ποσότητες εμβολίων για παιδιά:

 

TETRAVAC – 2 δόσεις
MMR – 10 δόσεις
Ηπατ.Β Παιδιατρικό – 10 δόσεις
Αιμόφιλος ινφλουέντζας – 10 δόσεις
Ανεμοβλογιάς – 10 δόσεις
HPV Ανθ. Θηλωμ. – 2 δόσεις

Τα εμβόλια διατίθενται δωρεάν και οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται χωρίς χρηματικό αντίτιμο κάθε Τετάρτη, κατόπιν συνεννόησης με την Παιδίατρο κα Βασιλική Παπαντώνη, στο Ιατρείο της, στην κεντρική πλατεία Άστρους.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, ευελπιστώντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν ως μοναδικό και πρωταρχικό σκοπό το όφελος των δημοτών μας, οι οποίοι χρειάζονται στήριξη με τον οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο, θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, ευχαριστεί ιδιαιτέρως την κα Παπαντώνη για την άμεση ευαισθητοποίηση και ανταπόκρισή της στη συγκεκριμένη δράση.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να προσέλθουν στο Δημαρχείο, με το βιβλιάριο υγείας του τέκνου τους (αρμόδια υπάλληλος Μποβολανέα Βίκη, τηλ. επικοινωνίας: 27553 60101).

Σε συνεργασία με την ιατρό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο