Διάσωση και ανάδειξη του Κάστρου Παραλίου Άστρους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Αποδέχθηκε τη δωρεά προμελέτης για τη διάσωση και ανάδειξη του Κάστρου Παραλίου Άστρους της κας Φωτεινής Δαλιάνη η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ιδιαιτέρως δε των μνημείων εκείνων τα οποία αποτελούν πολιτιστικό απόθεμα εξέχουσας σημασίας για την περιοχή στην οποία βρίσκονται, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης αποδέχθηκε τη δωρεά προμελέτης για τη διάσωση και ανάδειξη του Κάστρου Παραλίου Άστρους.

Η εν λόγω προμελέτη τυγχάνει της αποδοχής των αρμόδιων Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και με την ολοκλήρωσή της σε τελική μορφή θα καταστεί δυνατή η ένταξη προς συγχρηματοδότηση του αντίστοιχου έργου κατά την Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε από την Αρχιτέκτονα Μηχανικό κυρία Φωτεινή Δαλιάνη η ευαισθησία της οποίας για τα μνημεία της περιοχής καταγωγής της είναι πρόδηλη και για το λόγο αυτό την ευχαριστούμε δημόσια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο