Άστρος - Αρκαδία | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Άστρος - Astros

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ προχωρούν σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό να αποσταλούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές.
Σας γνωρίζουμε ότι τα σχολεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, εκτός από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Πέτρου το οποίο θα παραμείνει κλειστό λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί τις πρωινές ώρες.
Σας γνωρίζουμε ότι τα σχολεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, εκτός από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Πέτρου το οποίο θα παραμείνει κλειστό λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί τις πρωινές ώρες.
Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει τους κατοίκους της Κοινότητας Μελιγούς ότι στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εσωτερικού δικτύου Κοινότητας Μελιγούς», ενδέχεται να υπάρξουν τμηματικές διακοπές υδροδότησης οικιών που θα συνδεθούν με το νέο δίκτυο ύδρευσης.
Υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες» μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και του αναδόχου του έργου κ. Γεώργιου Δήμα.
Κλειστές θα παραμείνουν οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, το ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠΑμεΑ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη, μελών της Δημοτικής Αρχής, του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας κ. Παναγιώτη Αποστολόπουλου και των μελών αυτής, του Γραμματέα της Τοπικής…
Σε μια ακόμη υποβολή πρότασης χρηματοδότησης προχώρησε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.
Σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού Πρωτοβουλία Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:00 στο κτίριο του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους.
Στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου θα διενεργηθούν και πάλι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) σε όσους πολίτες το επιθυμούν ως εξής:
Σελίδα 1 από 118

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia