Άστρος - Astros

Δήμος Β. Κυνουρίας

Καθημερινά εκτελούνται εργασίες συντήρησης, καθαριότητας και ευπρεπισμού κοινοχρήστων χώρων των κοινοτήτων του Δήμου μας, καθώς και προπαρασκευαστικές εργασίες στον τομέα της πολιτικής προστασίας, από το προσωπικό του τμήματος καθαριότητας ανακύκλωσης και συντήρησης πρασίνου, βάσει εβδομαδιαίου προγράμματος που συντάσσεται με την…
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο των δράσεων προβολής των προϊόντων μεσογειακής διατροφής που παράγονται στα εδάφη της αλλά και του πολιτιστικού της αποθέματος και των τουριστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, καινοτομεί και προτίθεται να συνεργαστεί μετά από πρόταση της Ελληνικής διεθνούς…
Αυτοψία σε έργα της Π.Ε. Αρκαδίας πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη.
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση διοργάνωσαν δράση συγκέντρωσης τροφίμων για τους πληγέντες της Καρδίτσας, που άφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας "ΙΑΝΟΣ".
Η Διαχειριστική επιτροπή του Κληροδοτήματος Νότας Κοντογιάννη Κ. Καστάνιτσας σύμφωνα με την 5/2020 Απόφασή της, Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι :
Συνεχίζεται και αυτήν την χρονιά η επιτυχής λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας με την έναρξη των μαθημάτων του προγράμματος «Επεξεργασία κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)».
Ενοικίαση κατοικίας στην κεντρική πλατεία Αστρους.
Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Β.Κ. σχετικά με την ποιότητα του νερού.
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης τροφίμων για τους πληγέντες της Καρδίτσας, που άφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας ¨ΙΑΝΟΣ¨.
Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων εθελοντών σχολικών τροχονόμων για το Δημοτικό σχολείο Αγίου Ανδρέα και το Νηπιαγωγείο Παράλιου Άστρους.
Σελίδα 1 από 51

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia