ΑΡΚΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: “Να μπουν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία, αλλά…” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα όσα είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη φοίτηση προσφυγόπουλων σε σχολεία και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μίλησε σε συνέντευξη του ο Αρκάς βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Βλάσης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/gekwxo2Wv8k” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

“Δεν είμαστε ρατσιστές. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας και οφείλουμε να τους απορροφήσουμε σε κάποιες δομές. Μην ξεχνάτε πως σαν Έλληνες έχουμε βρεθεί στην ίδια θέση”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: “Θα πρέπει να φοιτήσουν στα σχολεία αλλά με προσοχή για να μην υπάρχουν περιοχές όπου τα παιδιά των προσφύγων θα αποτελούν την πλειονότητα”.

Από τις δηλώσεις του κ.Βλάση δεν έλειψαν οι αιχμές για τις εγκληματικές – όπως τις χαρακτήρισε- ενέργειες της κυβέρνησης γύρω από το προσφυγικό. “Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως και πάλι αυξάνονται οι ροές προσφύγων. Την απόλυτη ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση την έχουν Τσίπρας και Καμμένος. Ο μόνος που είχε πάρει πρωτοβουλία για να γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών με στόχο να λυθεί το θέμα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης”, τόνισε.

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με το εάν γνωρίζει σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα της φιλοξενίας προσφύγων στην Τρίπολη και αν θα προχωρήσει αυτό το σχέδιο που μιλούσε για εγκατάσταση 500 προσφύγων στην πόλη, δήλωσε πως δεν έχει ενημέρωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο