Τρίπολη: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

  • Συνελήφθησαν, χθες (8.3.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο άτομα, ηλικίας 22 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -27,6- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
  • Συνελήφθη, σήμερα (9.3.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 39χρονος, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναυλία με τους “Passepartout the band” στο Σπήλαιο Κάψια

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεών του, θα πραγματοποιήσει μια κεφάτη και απολύτως ανεβαστική συναυλία με το συγκρότημα "Passepartout the band" την Τετάρτη, 7 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του καφέ στο Σπήλαιο Κάψια. Σας περιμένουμε όλους! Είσοδος ελεύθερη.

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Το ImGame είναι ένα καινοτόμο ψηφιακό περιβάλλον που συνδυάζει τους τομείς του serious gaming και της εμβυθιστικής αισθητικής. Θα χρησιμεύσει ως εργαλείο διάδοσης που θα αναδείξει διαδραστικά τα ερευνητικά αποτελέσματα σχετικά με το φαινόμενο της εμβύθισης στη σύγχρονη τέχνη. Σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά μέσα που να διδάσκουν την ιστορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο