Κ. Τζιούμης: «Υπηρετούμε την καθημερινότητα του δημότη με παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020. ο Δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΤ κ. Κώστας Τζιούμης, πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στον οικισμό Αγ. Σώστη.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/x5qa8JqmouQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Το συγκεκριμένο έργο προβλέπει την αντικατάσταση παλαιών αγωγών ύδρευσης με νέους από πολυαιθυλένο 3ης γενιάς για μεταφορά πόσιμου νερού, καθώς επίσης και την επέκταση αγωγών ύδρευσης. Το δίκτυο ύδρευσης αφορά τους οικισμούς Άκρας, Παλαιάς Επισκοπής, Αγ. Σώστη, της Τ.Κ. Σταδίου, της Δ.Ε. Τεγέας του Δήμου Τρίπολης.

Το συνολικό μήκος του δικτύου θα είναι 3.500 m και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 199.800.00 €, χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Εσωτερικών – πρόγραμμα ‘’ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ’’ και από ιδίους πόρους.

Παρόντες στην αυτοψία ήταν υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΕΥΑΤ, οι οποίοι παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν μαζί με τοn Δήμαρχο για την πορεία του έργου.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης δήλωσε τα εξής: “Με το έργο αυτό διασφαλίζουμε την καλύτερη πρόσβαση νερού υψηλής ποιότητας και τη μείωση στο ελάχιστο άσκοπων μελλοντικά απωλειών νερού της συγκεκριμένης περιοχής. Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Τ, προχωρούν πάντα με γνώμονα την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

Καλαμάτα: Συνελήφθη 64χρονος για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο