Τρίπολη: Πρεμιέρα σήμερα για τις φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρεμιέρα σήμερα, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019, για τις φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2019.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/JUZ7osM-f7c” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Το pna.gr μίλησε με τους αντιπροέδρους α’ και β’ του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κκ. Θέμη Ζούζουλα και Δημήτρη Μπιλιώνη. 

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου δηλώνουν πως θέλουν να έχουν καλές προσφορές και χαμηλές τιμές για να έχει ενδιαφέρον ο κόσμος να ψωνίζει. 

Οι καταναλωτές θα πρέπει να κάνουν σωστή έρευνα αγοράς. Επίσης θεωρούν πως την Κυριακή (3/11) είναι μια καλή ευκαιρία ο κόσμος μαζί με την βόλτα του να συνδυάσει και τα ψώνια του.

 “Τα τελευταία χρόνια η αγορά της Τρίπολης έχει ανεβεί ποιοτικά και ποσοτικά, έχει ποικιλία και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα άλλες πόλεις” δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ζούζουλας. 

Επισημαίνεται πως κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης. Οι εκπτώσεις κυμαίνονται έως 25%.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα καταστήματα στην Τρίπολη θα παραμείνουν ανοικτά, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Τέλος, να ενημερώσουμε πως στις 29 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η “Black Friday”, ενώ η “Cyber Monday” στις 2 Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στο Ναύπλιο

Ο  YAUHENI  YAKAULEU (ΕΥΓΕΝΥΙ  ΙΑΚΩΒΛΕΒ) 91 ετών, εξαφανίστηκε από...

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας – Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα Τρίτη 1η Οκτωβρίου η χειμερινή...

Κατασχέθηκαν 28 φυτά κάνναβης και συνελήφθησαν 2 άτομα στη Μεσσηνία

Χθες (30.9.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου...

Νέα πλατφόρμα id.gov.gr: Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες για την έκδοση δελτίου ταυτότητας

Ξεκίνησε χθες Δευτέρα η λειτουργία της νέας πλατφόρμας id.gov.gr...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ