Π. Παπαχρόνης: “Ευχαριστώ και ελπίζω οι δημότες μας να μου ξαναδώσουν την ευκαιρία να συνεχίσω το έργο μου και να γίνω ακόμα καλύτερος”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο νυν αντιδήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πρωτεύουσα του Μοριά” κ. Παναγιώτης Παπαχρόνης εκφράζει τις ευχαριστίες του στους συνδημότες του για την συνεργασία της τελευταίας πενταετίας και ζητά την στήριξή τους στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019.

Αγαπητοί Συνδημότες, Συγχωριανοί, και Φίλοι,

Καταρχήν, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείξατε σε εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ευχαριστώ το Θεό, που μου έδωσε τη δύναμη, την υπομονή και την επιμονή, για να αντεπεξέλθω οσο το δυνατον καλυτερα μπορουσα, σε όλες αυτές τις δύσκολες αλλά και μοναδικες στιγμές.

Οι γονείς μου με έμαθαν να παλεύω ώστε να μπορώ να παραμένω όρθιος και να κοιτάω το μέλλον κατάματα. Ένα μέλλον χωρίς παρατάξεις και χρώματα. Ένα μέλλον, φτιαγμένο για τα παιδιά μας, γεμάτο χρώματα, όνειρα και ομαδικότητα.

Ένα αύριο χωρίς δόλο, ματαιοδοξία και ατομικά κίνητρα. Η πόρτα μου ήταν, είναι και πάντα θα είναι ανοιχτή σε όλους και για όλους.

Με απαρχαιωμένος εκλογικούς όρους, με πιέσεις και προσπάθειες επηρεασμού, με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον και ΟΧΙ το κοινωνικό σύνολο, ΕΓΩ προσωπικά ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ.

Στον απολογισμό του έργου μου/μας, θα δείτε το τέλος μιας κουρασμένης Τρίπολης και την αρχή μιας νέας Τρίπολης με προίκα πλέον 148.000.000€.

Στόχος αυτής της προίκας, είναι η ανάπτυξη με έντονους ρυθμούς, ο εκσυγχρονισμός και η πολυπόθητη αναβάθμιση των υποδομών, ώστε ο δήμος μας να ανταποκριθεί στην αρχή μιας νέας εποχής με ίσες ευκαιρίες για όλους μας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες του δήμου Τρίπολης, αλλά και όλους τους εργαζόμενους του δήμου μας, και κυρίως Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού για την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Ευχαριστώ και ελπίζω οι δημότες μας να μου ξαναδώσουν την ευκαιρία να συνεχίσω το έργο μου και να γίνω ακόμα καλύτερος.

Με εκτίμηση, Παπαχρόνης Σπ. Παναγιώτης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στήριξη της Δημόσιας Υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέες Παραδόσεις Ιατρικού Εξοπλισμού

Στο πλαίσιο ενίσχυσης  δομών υγειονομικής περίθαλψης  αλλά και χώρων αυξημένης παρουσίας πληθυσμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό παρέδωσε: Στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Καρπούζη Γρηγόριο  μια    (01) συσκευή ανίχνευσης φλεβών. Στην Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Αλειφέρη Ελένη μια (01) συσκευή ανίχνευσης φλεβών Στον Διευθυντή του Κέντρου

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τετάρτη 17 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα

Ευχαριστήρια Επιστολή

Στις συνθήκες οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας και κατ’ επέκταση οι τοπικές κοινωνίες, οι δωρεές για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων αποτελούν πανάκεια, τόσο σε κοινωνικό, όσο και ψυχολογικό επίπεδο.  Και όταν λαμβάνουν χώρα ανάλογες δωρεές οφείλουμε να τις αποδεχόμαστε και να τις επικροτούμε. Γι’ αυτό και η αποδοχή, εκ μέρους της Δημοτικής Επιτροπής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο