Έκθεση του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ | Τρίπολη, 17 έως 22 Δεκεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Νομού Αρκαδίας, διοργανώνει Έκθεση του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ, με στόχο τη γνωριμία του κοινού με τα σημαντικά εκθέματα του Μουσείου, υπογραμμίζοντας εμμέσως και σε συνδυασμό με την περίοδο των εορτών, την ανάγκη επικοινωνίας των ανθρώπων.

Η έκθεση θα σκιαγραφεί την πορεία των τηλεπικοινωνιών, από τον τηλέγραφο έως τον κόκκινο κερματοδέκτη, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αναπολήσουν τη ρομαντική εποχή των τηλεγραφημάτων, αλλά και να θυμηθούν ή να γνωρίσουν τα τηλέφωνα με κέρμα, με μανιβέλα, κοκ.,  διαπιστώνοντας πως αυτό το τόσο οικείο αντικείμενο είναι ταυτόχρονα και τόσο άγνωστο αλλά και τόσο διαφορετικό με το πέρασμα του χρόνου.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για μία εβδομάδα, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, από 17 έως 22 Δεκεμβρίου 2018, ενώ σχολικές και άλλες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν, να γνωρίσουν το εξαιρετικό αυτό αντικείμενο επικοινωνίας σε όλες τις φάσεις της εξέλιξής του, να κατανοήσουν τη δομή του τηλεγραφήματος, ακόμη και να στείλουν τις ευχές τους χρησιμοποιώντας ένα τηλεγράφημα.

    

mouseio ote


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3), μεταξύ άλλων, για τη Μεσσηνία. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.  

29 Ιουλίου 2024 Θεατρική Ομάδα ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΨΑΘΑ ΙΤΑΛΙΑΣ”

20ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ “ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ” 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 09:00 Μ.Μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [189.41 KB] The post 29 Ιουλίου 2024 Θεατρική Ομάδα ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ “ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΑΠΟ ΨΑΘΑ ΙΤΑΛΙΑΣ” appeared first on .

Δηλώσεις από το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Αρκάδων (vid)

Στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης πραγματοποιείται το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο...

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας την Δευτέρα 29 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Δευτέρα 29 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας και Κορινθίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο