Επικίνδυνη κατασκευή και κακής αισθητικής οι οθόνες LED που τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Τρίπολης

Οθόνες Led τοποθετήθηκαν τις τελευταίες μέρες σε κεντρικά σημεία της Τρίπολης. Συγκεκριμένα στην πλατεία Πετρινού τοποθετήθηκε πάνω σε μεταλλική κατασκευή μία οθόνη διαστάσεων περίπου 2μx2μ, με μέτρια ως κακή ανάλυση, με σκοπό να μεταδίδει χρήσιμες πληροφορίες στους περαστικούς. Το μήνυμα σήμερα ήταν σχετικό με την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και πληροφορίες για την θερμοκρασία την υγρασία και την ημερομηνία.

Παρατηρώντας από πιο κοντά την κατασκευή θα θέλαμε να σημειώσουμε και να επιστήσουμε την προσοχή των γονιών αλλά και των αρμοδίων του Δήμου πως η κατασκευή είναι επικίνδυνη για τα παιδιά κυρίως που παίζουν μπάλα ή κάνουν ποδήλατο στην πλατεία, καθώς στο ύψος περίπου του 1,50 μέτρου υπάρχει βάση με μυτερές γωνίες που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι!! 

Επιπλέον στη θέση που τοποθετήθηκαν αλλά και η γενικότερη αισθητική της κατασκευής δεν νομίζουμε ότι ομορφαίνει τον χώρο της πλατείας.

Αντιθέτως, μπροστά στο κτήριο του ψηφιακού μουσείου Τρίπολης, στην απέναντι πλευρά της ίδιας πλατείας, τοποθετήθηκε μια πιο διακριτική και πιο όμορφη κατασκευή με οθόνη καλής ανάλυσης για την πληροφόρηση του κοινού.

Οθόνες led τοποθετήθηκαν κι έξω από το κτίριο της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ