Εναλλακτικοί οικονομικοί τρόποι θέρμανσης για το σπίτι ή την επιχείρηση (pics & video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο χειμώνας πλησιάζει και αυτό που απασχολεί τη πλειοψηφία του κόσμου είναι η θέρμανση, δηλαδή με εύκολο και οικονομικό τρόπο να καλύψουν τις ανάγκες της κατοικίας τους.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/sebcMQyYGm8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Βρεθήκαμε στο 4ο χιλιόμετρο Τρίπολης – Σπάρτης και συναντήσαμε τον  κ. Μητροθανάση που με 45 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θέρμανσης μας προτείνει λύσεις για όλα τα βαλάντια και για όλους τους χώρους όπως σόμπες ξύλου ή πέλετ, τζάκι απλό ή ενεργειακό, αερόθερμα, καλοριφέρ, κασέτες και καυστήρες.

Αν κάποιος, για παράδειγμα, ενδιαφέρεται για τη θέρμανση μιας μονοκατοικίας οι επιλογές που έχει είναι αρκετές από μια απλή σόμπα που καλύπτει ένα δωμάτιο μέχρι μια σόμπα μπόιλερ που καλύπτει μεγαλύτερους χώρους, ή αντίστοιχα αν κάποιος ενδιαφέρεται για τη θέρμανση μια πολυκατοικίας (3 ή 4 ορόφους) μπορεί να χρησιμοποιήσει λέβητα μπόιλερ, πέλετ ή ξύλου.

Η εταιρεία Ν.ΜΗΤΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1972. Αντικείμενό της, είναι η κατασκευή θερμαστρών και κουζινών ξύλου υψηλής ποιότητας. 
Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της σύγχρονης τεχνολογίας, γιαυτό και ξεχωρίζουν για τον άψογο σχεδιασμό, την ποιότητα κατασκευής, την άριστη λειτουργία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.
Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και η διαφοροποίηση των τεχνικών χαρακτηριστικών σε κάθε μοντέλο που διαθέτουμε, μπορεί να καλύψει κάθε γούστο και απαίτησή σας.
Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, συνεχίζονται και μετά την αγορά του προϊόντος. Η πλήρης παρακαταθήκη ανταλλακτικών και το υπεύθυνο service από το εξιδεικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται την σωστή και μακρόχρονη λειτουργία των προϊόντων που θα επιλέξετε.

Διεύθυνση: 4ο Χλμ Εθνικής Οδού Τρίπολης Σπάρτης, Τρίπολη 221 00 
Τηλέφωνο : 2710 223196
Πιο συγκεκριμένα στο video που ακολουθεί

{gallery}mitrothanasis_tzakia{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (16/7/2024)

Την Τρίτη (23/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Μηνιαία Απολογιστικά Οικονομικά Στοιχεία Δήμου (Ιούνιος 2024)

Τα αποτελέσματα του προϋπολογισμού για τον Ιούνιο 2024 ανακοινώνει ο Δήμος Τρίπολης. Τα αναλυτικά στοιχεία υπάρχουν ΕΔΩ.

Πρόσκληση συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου (23/7/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ HΣας καλούμε στις 23 Ιουλίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23 (ΦΕΚ

Φωτιά στη Μεσσηνία – Καίει δασική έκταση σε Ανάληψη και Αγ. Φλώρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα δύο πυρκαγιές σε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο