Δήμος Τρίπολης: Λύσεις και προτάσεις για δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους καλοκαιρινούς μήνες (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την εφαρμογή του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 5-12 ετών, τους καλοκαιρινούς μήνες, αποφάσισε ο Δήμος Τρίπολης, προκειμένου να διευκολύνει τους δημότες μας- γονείς που θα συνεχίσουν να εργάζονται ολόκληρο το καλοκαίρι.

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/aWKatBaCQjM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Θα λειτουργήσουν τμήματα απασχόλησης παιδιών για όσους εργαζόμενους δεν έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν κάπου τα παιδιά τους γιατί εργάζονται και οι 2 γονείς. Σίγουρα θα λειτουργήσουν 2 τμήματα τον 35 παιδιών καθώς έχουμε ήδη 75 αιτήσεις.

θα είναι ένα κέντρο όπου ο γονέας θα ξέρει ότι θα πάρει το παιδί του πολύ καλύτερα από ότι το άφησε, με καλύτερη διάθεση.

Οι ηλικίες θα είναι από 5 έως 12 χρόνων, θα λειτουργεί 8:00 με 16:00 και δεν θα κλείσει καθόλου τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αιτήσεις συνεχίζουν να γίνονται και αν κάποιος γονιός θέλει να φέρει το παιδί του ακόμα και πρώτη Ιουνίου θα μπορεί να το εντάξη σε αυτό.

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε ο Δήμος να υλοποιήσει αυτό το πρόγραμμα θα ήταν αν γίνει ανταποδοτικά έτσι αποφασίστηκε να έχει ανά μηνιαίο αντίτιμο που θα ανέρχεται στα 70 ευρώ το 1 παιδί η για τα 2 παιδιά 100 ευρώ και από τα 3 παιδιά και πάνω 20 ευρώ συμμετοχή.

Η προϋποθέσεις είναι να είναι εργαζόμενοι και οι 2 γονείς και να τονισθεί ότι δεν είναι μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να φέρει το παιδί του.

Θα προσληφθεί ένα άτομο για κάθε τμήμα, τα οποία θα είναι ένας εκπεδευτικός ένας Γυμναστής η ένας Θεατρολόγος μάλλον θα χρειαστεί και ένα τρίτο άτομο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Συνελήφθη 64χρονος για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας...

ΟΕΒΕΑ Αρκαδίας: Νέο Voucher ανέργων με επίδομα έως 1600€

Νέο επιδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο