Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το Βοσυνιώτειο – Προσφυγή από το Ν.Τσιαμούλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το Βοσυνιώτειο για το οικονομικό έτος 2017 από το δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων επί του θέματος ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νικος Τσιαμούλος κατέθεσε τις ενστάσεις του και ζήτησε την απόσυρση, καθώς μεταξύ άλλων όπως τόνισε δεν υπήρχε στα έγγραφα που είχε στα χέρια του η εισήγηση της οικονομικής υπηρεσίας.

“Θα προσβάλω τον προϋπολογισμό στην αποκεντρωμένη διοίκηση για τον κωδικό 8 στο σκέλος των εξόδων διότι δεν αναλύει ανά υπηρεσία ανάλογα με τις οδηγίες του υπουργείου οικονομικών”, δήλωσε ο κ.Τσιαμούλος μετά την άρνηση του Δήμαρχου Τρίπολης να αποσύρει το θέμα.

Στην τελική ψηφοφορία, ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε κατα πλειοψηφία, ενώ παρών ψήφισαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί, πως ο κ.Τσιαμούλος και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την απουσία του προέδρου του ιδρύματος από τη χτεσινή συνεδρίαση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανοίγει τις πύλες του το Street Food Festival

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες του το...

Καιρός: Γενικά αίθριος με βοριάδες – Πού προβλέπονται καταιγίδες

Γενικά αίθριος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός, με πιθανότητα για...

Τρίπολη: 44χρονη έβαζε φωτιές γιατί της άρεσε να βλέπει τους πυροσβέστες

Στη 44χρονη που συνελήφθη στην Τρίπολη ως υπαίτια πρόκλησης...

Yψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στις ΠΕ Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας την Τετάρτη 28 Αυγούστου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τετάρτη 28 Αυγούστου προβλέπεται υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο