Οι εργαζόμενοι των φυλακών Τρίπολης τίμησαν τον προστάτη τους (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι στις φυλακές της χώρας μας τίμησαν τη μνήμη του προστάτη Αγίου τους, Λογγίνου του εκατόνταρχου, ο οποίος πρώτος μαρτύρησε τη θεότητα του Λόγου του Θεού, όντας παρών στα φρικτά Πάθη και τη Σταύρωση του Χριστού. 

Στην Τρίπολη οι εργαζόμενοι στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης τίμησαν μετ αρτοκλασίας τον προστάτη Αγιό τους στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Τρίπολης. Παρευρέθηκαν ο Διευθυντής των Φυλακών Τρίπολης ο Υποδιοικητής της Εξωτερικής Φρουράς, τα Δ.Σ. και μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων και του Σωματείου των Εξωτερικών Φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Τρίπολης, καθώς και πλήθος πιστών.

14628068 1261795720557111 2828198 n

cccc

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Tουρκική εισβολή στην Κύπρο: 50 χρόνια από τη μεγάλη τραγωδία

Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία...

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο