Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας Εμ.Σκαντζού στο έργο «Βελτίωση – συντήρηση του Επαρχιακού δρόμου Άστρος – Λεωνιδίου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκαντζού, τον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ.Λυσίκατο, τον Δ/ντη Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας κ.Πανουκλιά, την επιβλέποντα του έργου κα.Κοκοσιούλη και τον εργολάβο κ.Κότσιφα στο έργο «Βελτίωση – συντήρηση του Επαρχιακού δρόμου Άστρος – Λεωνιδίου», συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000€.

Ελέγχθηκαν τα τμήματα του δρόμου και οι επικίνδυνες στροφές που πρέπει να βελτιωθούν σύμφωνα με την μελέτη. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες για να συνδυαστούν με την εξέλιξη του έργου στο Λιμάνι του Λεωνιδίου, το οποίο είναι ένα εξίσου πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή.

Τα έργα υποδομών που εκτελούνται από την Περιφερειακή Αρχή του κ.Παναγιώτη Νίκα αγκαλιάζουν όλη την Αρκαδία. Όχι στην καταστροφολογία και την στείρα άρνηση, όχι στον τοπικισμό. Ναι στην Ανάπτυξη της Αρκαδίας, τόνισε ο κ. Σκαντζός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας «μεταφέρονται» οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη...

Λόγω καιρικών συνθηκών οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου, εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη – Αρκαδίες Ζάτουνα 2024 θα πραγματοποιηθούν στο Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας με ώρα έναρξης στις 18:30 μ.μ. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Δήμο Γορτυνίας, το Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής»

Αυλαία για τις θερινές εκπτώσεις

Υποτονική χαρακτηρίζεται από τους εμπόρους η αγοραστική κίνηση κατά...

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου

Το ποσό των 69.291.040 ευρώ θα καταβληθούν σε 74.084...

Συνελήφθη 54χρονος που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (30.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ