Λεωνίδιο - leonidion - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Λεωνίδιο - Leonidion

Ο Ιταλός πιανίστας, Mario Scucces, επιστρέφει στο Λεωνίδιο για μια εβδομάδα γεμάτη μουσική και πιάνο.
Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας διακηρύσσει Δημοπρασία (σε δύο φάσεις – στάδια) ανοικτή, προφορική, μειοδοτική, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ/τος 270/81, για τη μίσθωση κατάλληλου ακινήτου (οικοπέδου) στην Πλάκα Λεωνιδίου της Κοινότητας Λεωνιδίου, για τη λειτουργία υπαίθριου χώρου στάθμευσης οχημάτων.
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, που εδρεύει στο Λεωνίδιο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.
Ετήσιο Μνημόσυνο δωρητών, ευεργετών, αιρετών αρχόντων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.
Ο Οσυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υπέβαλε ερώτηση μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, στον αρμόδιο Υπουργό αναφορικά με την ελλιπή στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος της Ν. Κυνουρίας ζητώντας του να μεριμνήσει άμεσα για το θέμα.
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ ), στα πλαίσια των συνεχιζόμενων προληπτικών ελέγχων COVID-19, ανακοινώνει πως Κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ θα επισκεφθεί το Δήμο Νότιας Κυνουρίας για την πραγματοποίηση δωρεάν εξέτασης rapid- test,…
Παρακολούθηση της καλοκαιρινής γιορτής για τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2021-2022, που ετοίμασε το Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου.
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ ), στα πλαίσια των συνεχιζόμενων προληπτικών ελέγχων COVID-19, ανακοινώνει πως Κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ θα επισκεφθεί το Δήμο Νότιας Κυνουρίας.
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 09/06/2022 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, ο «Τσακώνικος αγώνας δρόμου» επιστρέφει στην κωμόπολη της Νότιας Κυνουρίας, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.
Σελίδα 1 από 28

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia