Μεγαλόπολη: Πρόταση για έκτακτη ανάγκη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την σφοδρή κακοκαιρία...

Ιουνίου 25, 2016
Ευρεία σύσκεψη στη Μεγαλόπολη Πρόταση για έκτακτη ανάγκη  για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την σφοδρή κακοκαιρία...

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης με την παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Χαράλαμπου Χιώνη και του Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου καθώς και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων.

Οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι μεγάλες τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές ιδιοκτησίες, αφού στην περιοχή σημειώθηκε πλημμύρα και το νερό έφθασε σε 7 ώρες τα 191 χιλιοστά νερού.

 

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη και κατόπιν συνεννόησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και του Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου, κινούνται άμεσα οι διαδικασίες για την κήρυξη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης του Δήμου Μεγαλόπολης.

 

Μάλιστα υπήρξε συνεννόηση του Περιφερειάρχη με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου θα κινηθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μεγαλόπολη! - See more at: http://arcadia938.gr/index.php/epikairotita/6774-khruxuhke-se-ektakth-anagkh-h-megalopolh#sthash.O6sHa2dC.rGhns01m.dpuf

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia