Δήμος Μεγαλόπολης: Φύτευση Λουλουδιών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ύστερα από πρωτοβουλία του 5 μέλους συμβουλίου της ΣΤ’ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης, με την αποστολή επιστολής στο Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο, με την οποία τον ευχαρίστησαν για την βελτίωση του προαύλιου χώρου, οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης προχώρησαν σε μια ξεχωριστή δραστηριότητα την Τρίτη 19 Απριλίου 2022.

Πραγματοποίησαν φύτευση λουλουδιών στο προαύλιο του σχολείου τους, υπό την επίβλεψη της Διευθύντριας του Σχολείου κας. Δήμητρας Τσαγκόγιωργα, της δασκάλας τους κας. Σταυρούλας Μανιάτη και την παρουσία του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνιου Κυριακόπουλου και του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Θεόδωρου Αγγελόπουλου.
Η δράση πραγματοποιήθηκε με έξοδα της σχολικής επιτροπής και είχε σκοπό να γίνει το προαύλιο του σχολείου πιο όμορφο, αλλά και να δοθεί το έναυσμα, στα παιδιά, να γνωρίσουν την αγάπη για τη φύση.

Εκ του Δήμου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο