Δήμαρχος Μεγαλόπολης: Η μόνιμη πυρκαγιά στην Μεγαλόπολη είναι η απολιγνιτοποίηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου στην κεντρική συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με θέμα τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αρκαδία.
Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος ανέφερε ότι:
Η ένταση της φωτιάς στον Δήμο μας ήταν πάρα πολύ μεγάλη, αλλά υπήρξε πραγματικά μια εξαιρετική αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Η πυροσβεστική κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ο Δήμος παρών από την αρχή ως το τέλος, η Περιφέρεια και πάρα πολλοί κάτοικοι και εθελοντές. Από αυτήν την πυρκαγιά οι συνέπειες αργά ή γρήγορα θα θεραπευτούν.
Όμως η μόνιμη πυρκαγιά στην Μεγαλόπολη είναι η απολιγνιτοποίηση. Το πρόβλημα της απολιγνιτοποίησης είναι ο Δήμος Μεγαλόπολης, γι αυτό δεν μπορεί ο Δήμος μας να εξισωθεί με τους όμορους Δήμους, γιατί μια τέτοια εξίσωση μας ακυρώνει.
Επίσης ζήτησε από την πολιτεία και τους παριστάμενους εκπροσώπους των φορέων κ.κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρο της ΚΕΕΕ0και Γιώργο Καββαθά Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ να βοηθήσουν ώστε να γίνει με σύντομες διαδικασίες η δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει για την Μεγαλόπολη αποκατάσταση.
Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης.
https://www.youtube.com/watch?v=wCfzPvjBh3g
Εκ του Δήμου
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο