Απόπειρα αυτοκτονίας έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης

Απριλίου 08, 2021
Έπεσε πάνω του για να τον αποτρέψει ο αστυνομικός που είχε βάρδια - Ο 50χρονος αγροκτηνοτρόφος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας υποστεί συντριπτικά κατάγματα στη κάτω γνάθο.

Σε μια αδιανόητη ενέργεια προέβη ένας 50χρονος αγροκτηνοτρόφος στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, όταν σήμερα νωρίς το πρωί μετέβη έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεγαλόπολης και, κρατώντας στο χέρι του μια καραμπίνα, αυτοπυροβολήθηκε.

«Δεν είμαι καλά» φώναξε προς τον αστυνομικό που είχε βάρδια, ο οποίος με κίνδυνο την ζωή του προσπάθησε να τον αποτρέψει, ορμώντας πάνω του για να τον αφοπλίσει. Όμως ο 50χρονος πρόλαβε να πατήσει δύο φορές την σκανδάλη, ενώ η κάννη του όπλου σημάδευε το σαγόνι του.

Από τα σκάγια τραυματίστηκε σοβαρά ο αγροκτηνοτρόφος και ελαφρά ο αστυνομικός. Ο 50χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Τριπόλεως, όπου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εκεί, χειρουργήθηκε από τον γναθοχειρουργό Γιώργο Τζώρτζη, ο οποίος, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι ο ασθενής έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα στη κάτω γνάθο. Ο γιατρός που τον χειρούργησε προχώρησε σε αποκατάσταση και συρραφή των ανοιχτών τραυμάτων.

Ωστόσο πυκνό μυστήριο καλύπτει τα αίτια υπό τα οποία ο 50χρονος και πατέρας τριών παιδιών επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον του, την προηγούμενη μέρα του συμβάντος, ο αγροκτηνοτρόφος είχε μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά και δεν είχε δείξει ότι τον απασχολούσε κάτι.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia