Εικονική Περιήγηση στον Άκοβο

Δεκεμβρίου 07, 2020
Τώρα πια και μέσω πανδημίας o Άκοβος είναι επισκέψιμος, από απόσταση..
Με μεγάλη υπερηφάνεια και ύστερα από μακρά και επίπονη εργασία ανακοινώνουμε την πρώτη έκδοση της εικονικής περιήγησης-ξενάγησης  στον ΄Ακοβο  που είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Η περιήγηση ανήκει στην κατηγορία των περιηγήσεων με εικόνες 360 μοιρών. Οι περιηγήσεις αυτές επιτρέπουν λόγω της ευρύτητας της εικόνας την εξ αποστάσεως επίσκεψη ενός τόπου.
Η εν λόγω τεχνολογία χρησιμοποιείται κυρίως για τουριστική προβολή ενώ έχει ευρεία χρήση και στην πλατφόρμα των διαδιχτυακών χαρτών. Η εικονική  αυτή περιήγηση στον Άκοβο, μεταφέρει τον επισκέπτη σε επιλεγμένες τοποθεσίες και είναι εμπλουτισμένη με κείμενα, βίντεο, εικόνες και παραπομπές. Είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου εδώ http://akovos.gr/Publications/EikonikiPeriigisiAkovos.html.

Αποτελεί άλλο ένα πρωτοποριακό έργο νέας τεχνολογίας στην υπηρεσία του πολιτισμού όμοια με αυτά που έχουν υλοποιηθεί και στο παρελθόν για τον Άκοβο και την Φαλαισία απο τον Σύλλογο Ακοβιτών Αθήνας-Πειραιά. Αυτό το τεχνολογικό έργο φέρει την υπογραφή της υλοποίησης και συγγραφής των κειμένων του Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής Χριστόπουλου Δημητρίου, Προέδρου του Συλλόγου.

Η επιμέλεια των κειμένων έγινε από τον Αντιπρόεδρο Τζιαμουράνη Βασίλη.

Τελευταία τροποποίηση στις 7 Δεκεμβρίου 2020 %17:%Δεκ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia