Συνεργασία της Περιφέρειας με τον Δήμο Μεγαλόπολης για την μεταλιγνιτική εποχή

Η προοπτική της μεταλιγνιτικής Μεγαλόπολης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στη χθεσινή σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, αποτέλεσε το αντικείμενο της ενημέρωσης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας έκανε στον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο, σε συνάντηση που είχαν στην Τρίπολη το πρωί σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου.

Παρόντες στην ίδια συνάντηση ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, οι πρόεδροι της “Αρκαδία” Α.Ε. Παναγιώτης Μπούρας και της ΤΑΠ ΤοΚ Μανώλης Σκαντζός, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στην σύσκεψη, ο περιφερειάρχης εξήγησε ότι θα πρέπει, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, να ετοιμαστεί ένας φάκελος με έργα για την περιοχή της Μεγαλόπολης, τα οποία θα μπορούν να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε δύο χρόνια και τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από τα τομεακά προγράμματα των υπουργείων.

“Επιδιώκουμε με τη συνεργασία του δήμου και των φορέων της Μεγαλόπολης, να προχωρήσουν έγκαιρα οι μελέτες, έτσι ώστε τα έργα να υλοποιηθούν σε δύο χρόνια. Η ύπαρξη μελετών αποτελεί προϋπόθεση” σημείωσε ο Π. Νίκας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο