Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Μεγαλόπολης

Δεκεμβρίου 20, 2019
Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπό τους έδειξαν για μία ακόμα φορά οι πολίτες του Δήμου Μεγαλόπολης, καθώς θερμή ήταν η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δήμου Μεγαλόπολης για εθελοντική αιμοδοσία.

Από τις 9.00 το πρωί έως και το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019, το συνεργείο αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης βρίσκονταν στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, όπου δημότες μας, έσπευσαν να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, στέλνοντας μήνυμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

Σε όλους του συμμετέχοντες δόθηκαν συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα, προσφορά του Δήμου Μεγαλόπολης και του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης.

Το χώρο της εθελοντικής δράσης, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, ο υπεύθυνος για την αιμοδοσία εκ μέρους του Δήμου, Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Σιέμπος και ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοφάνης Καλογερόπουλος.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ευχαριστεί για άλλη μία φορά για την αγαστή συνεργασία τη Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κυρία Παρασκευοπούλου Τασία, τον Διευθυντή και την υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης κκ. Πετρίδη Βύρωνα και Λύρα Σμαραγδή αντίστοιχα και τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Κουρέτα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia