Αναβαθμίζεται ο Περιβάλλων Χώρος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης & οι Κοινόχρηστοι Χώροι της Λαϊκής Αγοράς

Μαϊος 13, 2019
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, πιστή στις αρχές της αειφορίας και έχοντας ως σκοπό την ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων της Λαϊκής Αγοράς της Δ.E. Μεγαλόπολης και του περιβάλλοντος χώρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης, προχώρησε στην ένταξη της Πράξης:
  • «Αναβάθμιση Κοινόχρηστων Χώρων Λαϊκής Αγοράς Δ.E. Μεγαλόπολης & Αναβάθμιση Περιβάλλοντος Χώρου 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης» με Κωδικό ΟΠΣ 5041952 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020», προϋπολογισμού 550.000,00 ευρώ.

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις στα πλαίσια υλοποίησης των εν λόγω έργων στο Δήμο έχουν ως στόχο την εξασφάλιση της ελκυστικότητας και της ασφάλειας:

  • Για τους κατοίκους της περιοχής των κοινόχρηστων χώρων της Λαϊκής Αγοράς της Δ.E. Μεγαλόπολης μέσα από την αύξηση των χώρων πρασίνου, περιπάτου και ξεκούρασης καθώς και μέσα από την αναβάθμιση του συστήματος άρδευσης και του υπάρχοντος φωτισμού,

  • Για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης μέσα από εργασίες αντικατάστασης του ασφάλτινου δαπέδου με κυβόλιθους, την κατασκευή στεγάστρων και καθιστικών, την τοποθέτηση νέου προστατευτικού τάπητα στα γήπεδα και την κατασκευή νέων παρτεριών, φυτεύσεων και κερκίδων.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia