Ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Μεγαλόπολης δωρίζει ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμα μια σημαντική προσφορά από τον Αθανάσιο Μαρτίνο στην περιοχή μας, αυτή την φορά θα προσφέρει στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης ένα νέο ασθενοφόρο.

Μετά την καταστροφή του ασθενοφόρου που κάηκε στο χωριό Βάστα , υπήρξε μια έντονη κινητοποίηση από την Δημοτική Αρχή Μεγαλόπολης προκειμένου να καλυφθεί άμεσα το κενό που δημιουργήθηκε και να υπάρχει ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης.

Στάλθηκαν επιστολές προς τον Υπουργό Υγείας , την ΔΕΗ αλλά και προς τον εφοπλιστή κ. Μαρτίνο που πολλές φορές έχει βοηθήσει την περιοχή μας.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 9 Αυγούστου ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν για την διάθεση νέας ευεργεσίας του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου προς την τοπική κοινωνία.

Μετά από συνεννοήσεις του με τον Δήμαρχο κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο και με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Βασίλειο Χίνη, και αφού πληροφορήθηκε την κατάσταση λειτουργίας των απαραίτητων ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, ο κ. Μαρτίνος με επιστολή του ενημέρωσε ότι ανταποκρίνεται στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής και χορηγεί ένα ασθενοφόρο όχημα στον Δήμο Μεγαλόπολης για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

 
Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε το νέο ασθενοφόρο προσφορά του κ. Μαρτίνου να βρίσκεται όσο το δυνατόν συντομότερα διαθέσιμο για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης.

Εκ του Δήμου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο