Δείτε τι αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Μεγαλόπολης

Φεβρουαρίου 11, 2017
Δείτε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μεγαλόπολης:

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (Τσικνοπέμπτη)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΙΤΑΙΝΑΣ Ώρα 12.00 μ. Εκδήλωση με παραδοσιακό φαγητό και γλέντι με παραδοσιακή μουσική.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ Ώρα 7.00 μ.μ. Αναβίωση αποκριάτικων εθίμων, με παραδοσιακό φαγητό και ζωντανή μουσική από το το συγκρότημα «ΑΡΚΑΔ’ ΕΣΜΕΝ».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
«ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣΚΕ»: Ώρα 7.00 μ.μ. Στην πρώην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, Οι μικροί μασκαράδες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν παρέα με το «Τρένο της Χαράς».

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ»: Ώρα 11.00 π.μ. Στην Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης Διαγωνισμός παιχνιδιών δράσης για τα σχολεία και παράλληλες δράσεις για τα μικρότερα παιδιά. Ποιο σχολείο θα κερδίσει το φετινό έπαθλο;

«ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ»: Ώρα 7.30 μ.μ.
Στην σκεπαστή πλατεία Πολυβίου. Τα μέλη με το προσωπικό του ΚΑΠΗ και τοπικοί σύλλογοι του Δήμου μας, θα μας ετοιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα που θα προσφέρουν σε όλους με χαρά. Και φυσικά… ΓΛΕΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, με την ΑΓΑΘΗ και τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ. Τον χορό θα ανοίξει ο «Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης».

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ώρα 5.00 μ.μ.
«ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ» Κατά μήκος των οδών Παπαναστασίου και Κολοκοτρώνη. Ακολουθεί καύση του Καρνάβαλου στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης.

Οι Δημότες μπορούν να δανείζονται στολές στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου καθημερινές από Δευτέρα 13/2 έως και Πέμπτη 23/2 και ώρες από 15.30 ως 20.00 το απόγευμα.

karnavali2017 1

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia