Καθίζηση σε δρόμο προς τα Γούπατα - Η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη

Ιανουαρίου 25, 2017
Αναστάτωση επικρατεί στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας από το πρόβλημα που έχει προκύψει σε δρόμο προς τα Γούπατα - Η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ευάγγελου Γιαννακούρα στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Καφενείο Μεγαλόπολης σχετικά με την καθίζηση στο δρόμο..

Δείτε την απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη


Απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας με τίτλο "Ποιος θα πληρώσει για τον δρόμο στα Γούπατα;"


Όσον αφορά το δημοσίευμά σας σχετικά με τις ζημιές που έχουν σημειωθεί στο δρόμο προς τα Γούπατα με τίτλο «Ποιος θα πληρώσει για τον δρόμο στα Γούπατα; Ταλαιπωρία κατοίκων και παιδιών από την νέα καθίζηση» θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:


Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου-Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας είναι από την πρώτη στιγμή ενήμερες για την καθίζηση που έχει προκληθεί στο συγκεκριμένο δρόμο και ήδη υπάρχει μέριμνα για την υλοποίηση έργου που θα βοηθήσει στην προσωρινή αποκατάσταση της ζημίας.
Θα πρέπει να γνωρίζετε και εσείς και όσοι χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο πως στο σημείο υπάρχει σοβαρό γεωλογικό φαινόμενο, το οποίο για να αντιμετωπιστεί απαιτείται έργο μεγάλης δαπάνης.


Οι υπηρεσίες μου με έγγραφό τους (Αρ. Πρωτ. 9607/4037) έχουν ζητήσει ποσό 60 χιλιάδων ευρώ για την υλοποίηση γεωλογικής-γεωτεχνικής μελέτης του επαρχιακού οδικού δικτύου Γούπατα- Άκοβος.


Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συμπολίτες μας και κυρίως οι μικροί μαθητές, αλλά πρέπει να επισημάνουμε πως αυτή δεν σχετίζεται με δική μας αμέλεια ή οποιαδήποτε τεχνική αστοχία στο έργο.


Από την πρώτη στιγμή έχουμε τοποθετήσει την κατάλληλη σήμανση για την προστασία των οδηγών και όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα προχωρήσουμε σε προσωρινή αποκατάσταση της ζημιάς για να γίνεται χρήση του δρόμου μέχρι την υλοποίηση του οριστικού έργου.


Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας
Βαγγέλη Γιαννακούρα

Τελευταία τροποποίηση στις 25 Ιανουαρίου 2017 %16:%Ιαν

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia