Μεγαλόπολη - Megalopoli | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Μεγαλόπολη - Megalopoli

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), σας προσκαλούν στην παρουσίαση της έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ "Μια δεύτερη ζωή για την Μεγαλόπολη, προτάσεις για τον οικονομικό μετασχηματισμό και την…
Βασικά σημεία της ομιλίας στη Βουλή κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης για την πλήρη απαξίωση του αρχαίου θεάτρου Μεγαλόπολης :
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου στον ΑΗΣ Ν. Φαλήρου, η παρουσίαση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2023, από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την Οργανωτική Επιτροπή.
Την Πέμπτη 23/03/2023 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Η Δόξα Μεγαλόπολης κατέκτησε το Β' πρωτάθλημα Αρκαδίας και ανέβηκε κατηγορία, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Δήμου του με το εξής μήνυμα: 
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου όπως αναρτήθηκε απο τον Δήμο Μεγαλόπολης:
Η ΔΕΘΥΠ/Κλάδος ΑΗΣ Μεγαλόπολης 5 ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Μεγαλόπολης 5, που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας.
O Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση σας προσκαλούν στο Stand up Comedy, από την Καλλιτεχνική Ομάδα του Κωνσταντίνου Μπούρα – Μπαϊμάκου, σήμερα Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο «o Πολύβιος» στις 20:00.
Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων από το Δήμο:
Την Τετάρτη 01/03/2023 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Σελίδα 1 από 78

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia