Ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» τίμησε τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ε. Κούλη

Σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» έκοψε την βασιλόπιτά του για το νέο έτος και τίμησε τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιο Κούλη για την πολύτιμη στήριξή του προς τον Όμιλο, τη χρονιά που πέρασε.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων Ευοίωνος στους Αγίους Αναργύρους, το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023, ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών «Μοριάς», Κωνσταντίνος Παπαδιαμάντης και ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κόσκορης, από Λαγκάδια Γορτυνίας, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιο Κούλη για την οικονομική ενίσχυση που παρείχε στα πλαίσια της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ομίλου στο Champions League Deaf Football (Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών). Την πλακέτα παρέλαβε η Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Βανέσσα Μπουρνά η οποία, μετέφερε το μήνυμά του και διαβεβαίωσε δημόσια τα μέλη του Δ.Σ. ότι ο ΠΑΟΚ «Μοριάς» θα απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη του Δημάρχου και του Δήμου Γορτυνίας, όποτε την χρειάζεται.

paok1

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών «Μοριάς», με προπονητή τον Γεώργιο Πράπα, κατέλαβε πέρυσι το Μάρτιο την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κωφών στο οποίο συμμετέχει κάθε χρόνο. Εκτός συνόρων, η ομάδα, θα συμμετάσχει τον Ιούνιο στο Champions League Κωφών που θα διεξαχθεί στην Βαρσοβία. Στην ΠΑΟΚ «Μοριάς» παίζουν ποδοσφαιριστές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και από χώρες του εξωτερικού (Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αίγυπτο και Ρωσία). Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη! 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο