Ειδικό σήμα λειτουργίας για το υδροθεραπευτήριο στα Λουτρά Ηραίας

Ιουνίου 16, 2022
Πριν λίγες ημέρες, έγινε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης του υδροθεραπευτηρίου των Λουτρών Ηραίας, το οποίο, απέκτησε το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας (ΕΣΛ) και αποτελεί πλέον μία από τις 29 ιαματικές πηγές που μπορούν να λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Οι διαδικασίες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες καθώς έπρεπε πρώτα να ασχοληθούμε με την απόκτηση της αναγνώρισης του φυσικού μας πόρου ως ιαματικού. Αυτή ήταν άλλη μια βαριά και δύσκολη διαδικασία που είχε καλό αποτέλεσμα. Το ΦΕΚ αναγνώρισης όμως ήταν ένα από τα δεκαεπτά δικαιολογητικά που χρειαζόμασταν για να εκδώσουμε το ΕΣΛ.
Με πολύ δουλειά καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του νόμου και σήμερα να δικαιούμαστε να λέμε πως η ανάπτυξη των Λουτρών της Ηραίας δεν είναι θεωρία ή λόγια, αλλά πράξη.

Σήμερα είμαστε Μονάδα Ιαματικής Θεραπείας και πάνω σε αυτό μπορεί να στηριχτεί η όποια αναπτυξιακή προσπάθεια γίνει τα επόμενα χρόνια.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την αμέριστη συμπαράσταση του όλα αυτά τα χρόνια της σκληρής προσπάθειας, αλλά και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πέρα από παρατάξεις.

Η ανάπτυξη των Λουτρών Ηραίας μας αφορά όλους και πάνω σε αυτή την λογική δούλεψα τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσω να δουλεύω τα επόμενα.

Δημήτρης Μπόρας
Μέλος ΣΔΙΠΕ
Δημοτικός Σύμβουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 16 Ιουνίου 2022 %19:%Ιουν

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia