ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ: “Σε έκτακτη ανάγκη λόγω των απορριμμάτων…” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για το θέμα των απορριμμάτων και το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί η Γορτυνία, με τα σκουπίδια να μένουν στους δρόμους από την αρχή του έτους – χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αποκομιδής τους και μεταφοράς τους σε κάποιο χώρο – μίλησε ο Δήμαρχος κ.Γιαννόπουλος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/rzejwh1gBD8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Το θέμα είναι έντονο κυρίως στα μεγάλα χωριά. Αποφασίσαμε λοιπόν να κηρύξουμε τον Δήμο σε έκτακτη ανάγκη, γιατί αν ανέβει η θερμοκρασία θα θα υπάρχει πρόβλημα.

Ο Δήμος Γορτυνίας όταν ξεκίνησε παρέλαβε 7 χωματερές. Ο κάθε πρώην Δήμος από τους 8 που ενώθηκαν – πλην ενός είχε και από μία χωματερή, τις οποίες βάλαμε πρόγραμμα και τις κλείσαμε. Οι τελευταίες δυο που κλείσανε με παράταση λειτουργίας των Τροπαίων και της Βυτίνας κλείσανε το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2016. Έτσι από τις αρχές του χρόνου δεν γίνεται αποκομιδή γιατί δεν έχουμε που να πάμε τα απορρίμματα.

Εμείς ακολουθήσαμε πιστά τον ΠΕΣΔΑ και τώρα ψάχνουμε να βρούμε τον τρόπο να γίνει μεταφόρτωση των απορριμμάτων σε κάποιον νόμιμο δέκτη, γι αυτό και βγήκαμε σε έκτακτη ανάγκη.

Το θέμα των σκουπιδιών έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και 20 χρόνια, αλλά οι αρμόδιοι φορείς δεν κάνανε αυτό που έπρεπε.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο