Ορεινή Αρκαδία - Λαγκάδια - Δημητσάνα - Βυτίνα

Δήμος Γορτυνίας

Σας ενημερώνουμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/07/2021 λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην επαρχιακή οδό Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουλίου, μεταξύ 11 το πρωί και 7 το απόγευμα το Σάββατο και 11 το πρωί με 5 το απόγευμα την Κυριακή, γνωστοποιεί η Διεύθυνση…
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει θερινό κινηματογραφικό αφιέρωμα με τίτλο «Σινεφίλ βραδιές σε άσπρο-μαύρο», κάθε Δευτέρα,από τις 26 Ιουλίου έως και τις 16 Αυγούστου, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.
Στα Λαγκάδια θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά η έκθεση παραδοσιακών φορεσιών του εργαστηρίου,αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.
Με αφορμή την περιοδική έκθεση «ΕΠΑΝΑCYΣΤΑΣΗ ’21: ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Δημητσάνας και το Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, διοργανώνει τον τρίτο ετήσιο κύκλο εργαστηρίων…
Το Μεθύδριο, το χωριό που υδρεύει από τις αστείρευτες πηγές του χιλιάδες νοικοκυριά της εγγύς και ευρύτερης περιοχής, τιμά τον πολιούχο του θαυματουργό Άγιο Παντελεήμονα την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021.
Ο Δήμος Γορτυνίας και η Κοινωφελής Επιχείρησή του (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.) υποστήριξαν για ακόμα μία χρονιά τη δράση του Διεθνή Συλλόγου Αγώνων Δρόμου Υπεραποστάσεων ‘‘ΑΕΘΛΙΟΣ’’, στον 10ο Ολύμπιο Δρόμο των 180 χλμ. Αρχ. Νεμέα – Αρχ. Ολυμπία, ο οποίος διεξήχθη στις 02…
Την Κυριακή 11 Ιουλίου ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης, βρέθηκε σε εκδήλωση προς τιμήν του Άγγελου Σικελιανού στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.
Στο πλαίσιο μιας σειράς επισκέψεων που πραγματοποιεί στην Πελοπόννησο, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Στεργίου βρέθηκε στη Δημητσάνα την Παρασκευή 09 Ιουλίου.
Στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης».
Σελίδα 1 από 73

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia