Αγιασμός για πρώτη φορά στο νέο κτίριο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μιά νέα σχολική χρονιά ἀνοίγει τή φιλόξενη ἀγκαλιά της γιά νά κλείσει μέσα της τά χαμόγελα καί τίς διαδρομές στά μονοπάτια τῆς γνώσης τῶν παιδιῶν μας.

 

 

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/lYDxGfQq778″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών και αγώνων, ο κ. Βασίλης Μπιστόλας καλωσόρισε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου στο νέο τους κτίριο.

Στην τελετή του αγιασμού παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης,ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Ρουμελιώτης και Γιάννης Κατσίρης, ο ΔΣ Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υφυπουργός Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρώην περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Πέτρος Μισθός, γονείς, εκπαιδευτικοί και βέβαια τα παιδιά του σχολείου, που δεν έκρυβαν τη χαρά τους για το νέο κτίριο.

Ο διευθυντής του Μουσικού σχολείου Βασίλης Μπιστόλας ανέφερε πως τα εγκαίνεια του σχολείου θα γίνουν τα Χριστούγεννα.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής τόνισε και αυτός τη σημασία που έχει το σχολείο για την πόλη, αλλά και την αξία της εκπαίδευσης.

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης τόνισε η Περιφέρεια δίνει μεγάλη σημασία στις εκπαιδευτικές δομές και ήδη εκτός από το Μουσικό Σχολείο της Τρίπολης χρηματοδοτούνται δεκάδες άλλα σχολεία και όσον αφορά τα μουσικά, θα είναι έτοιμο σε λίγο το Μουσικό της Σπάρτης και του Άργους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Στον εισαγγελέα το ζευγάρι για τον θάνατο του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο (vid)

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι 22/7,...

Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι δημότες για τα προβλήματα στην διαχείριση των απορριμμάτων

Σε τρεις άμεσες συμβάσεις για την ανάθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες, για τους επόμενους δύο μήνες (Αύγουστο και Σεπτέμβριο) προχωρά ο δήμος Κορινθίων, προκειμένου να αντιμετωπίσει το έντονο πρόβλημα της υποστελέχωσης της υπηρεσίας καθαριότητας. Αυτή η υποστελέχωση ήταν και η αιτία για το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν προβλήματα στη διαχείριση των απορριμμάτων, παρά την

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα | Δημήτρης Πτωχός: «Τιμούμε με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό τη μνήμη των ηρώων και των αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής στην...

Στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους πεσόντες και αγνοούμενους της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974, που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Καλαμάτας, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Το πρωί της Κυριακής 21 Ιουλίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής, τελέσθηκε μνημόσυνο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο για την ανάπαυση των ψυχών

Κώστας Τζιούμης: «Προχωράμε τη δημιουργία Πάρκου Μνήμης, κρατάμε ζωντανή την ιστορία του τόπου μας»

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την αξιοποίηση έκτασης, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, όπου πρόκειται να δημιουργηθεί Πάρκο Μνήμης. Στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, το πρωί της Δευτέρας (22/7/2024), υπογράφτηκαν τα σχετικά έγγραφα και στη διαδικασία αυτή παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο