ΠαΠελ | Στην ημερίδα του έργου «Πανδώρα» ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην ημερίδα του έργου ΠΑΝΔΩΡΑ με τίτλο “Παρατηρητήριο Ελέγχου ΗΜ Ακτινοβολίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έως και 5G με προτεραιότητα την προστασία του πολίτη”, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Στον χαιρετισμό του, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο σε καινοτόμα έργα που αφορούν την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη, αλλά και την μετάβαση στη ψηφιακή εποχή.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη σημασία των αξιόπιστων δεδομένων που προέρχονται από εκπαιδευμένους τεχνολόγους και επιστήμονες, τα οποία θα προσφέρουν ουσιαστικές απαντήσεις στους προβληματισμούς των πολιτών αναφορικά με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Επίσης, επεσήμανε πως η έγκυρη ενημέρωση και η πρόσβαση σε αξιόπιστες μετρήσεις αποτελούν τη βάση για την εξάλειψη ανησυχιών και την αποφυγή παραπληροφόρησης.

Ο κ. Λαμπρόπουλος υπογράμμισε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρησιμοποιεί όλα τα εργαλεία στη διάθεσή της για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής, δίνοντας έμφαση στη σημασία της νέας τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα. Τέλος, αναφέρθηκε στο πώς οι εξελίξεις στις τεχνολογίες των δικτύων, όπως το 5G, όχι μόνο διαμορφώνουν το μέλλον της επικοινωνίας, αλλά συμβάλλουν στην ανάπτυξη κρίσιμων τομέων, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, η ασφάλεια, η γεωργία και οι υποδομές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση Δικτύωσης Επιχειρήσεων σε Μεγαλόπολη, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027

Η Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΕΥΔΑΜ) διοργανώνει εκδήλωση δικτύωσης στο...

Συνεδρίαση επιτροπών για το αρδευτικό έργο περιοχής Τρικόρφου

Συνεδρίασαν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, οι επιτροπές της προγραμματικής σύμβασης, επιτροπή παρακολούθησης και επιστημονική επιτροπή, για την πράξη: «ΜΕΛΕΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥΣ». Η προγραμματική σύμβαση έχει συναφθεί μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Μεσσήνης και Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. – Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχει προϋπολογισμό

Συνεδρίαση ΣΟΠΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου | Συντονισμός ενεργειών για την αντιπλημμυρική περίοδο

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, με κεντρικό θέμα το σχέδιο δράσεων για την αντιμετώπιση των κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, που προκαλούνται από απρόβλεπτα και ασυνήθιστα ύψη βροχής, αλλά και οι ενέργειες για την πρόληψη και την έγκαιρη ανταπόκριση. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ευχαρίστησε όλους τους φορείς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ