Ευχές και δώρα στο Δημοτικό Σχολείο Πελετών από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες το ΚΑΑ  ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ βρίσκεται κοντά στους μαθητές που ξεκινούν τη νέα τους σχολική χρονιά και εκτός από ευχές δίνει δώρα και χαρίζει χαμόγελα σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.Φέτος η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αποφάσισε να δώσει χαρά και δώρα στους μικρούς μαθητές ενός απομακρυσμένου χωριού της Αρκαδίας. Πρόκειται για το Δημοτικό Σχολείο των Πελετών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας με συνολική δύναμη επτά μαθητές ( 4 μαθητές ήδη ξεκίνησαν τα μαθήματα  και περιμένουν άλλα 3 παιδάκια από το γειτονικό χωριό Μαρί ).  

Με εντολή της Διοίκησης ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος την Πέμπτη 12/9/24 επισκέφτηκε το Μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο Πελετών και παρέδωσε σε όλους τους μαθητές σακούλες με σχολικά είδη και βιβλία για ολοκληρη τη σχολική χρονιά.

Παρόντες στην παράδοση των σχολικών ειδών ήταν ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Μανώλης Δολιανίτης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ειρήνη Κεμερλή και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γιάννης Νικολάου ο οποίος εκ μέρους του Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου παρέδωσε και αυτός σχολικά είδη στους μικρούς μαθητές.

Αυτό το πανέμορφο λιθόκτιστο και ιστορικό  κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Πελετών γέμισε παιδικά  χαμόγελα και η δασκάλα μαζί με τους μαθητές ευχαρίστησαν όλους αυτούς που τους χάρισαν δώρα και ευχές για τη νέα σχολική χρονιά.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Μανώλης Δολιανίτης ευχαρίστησε το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για την χορηγία και επεσήμανε το γεγονός του πλούσιου κοινωνικού έργου του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης. Παράλληλα ο Δήμαρχος ευχαρίστησε προσωπικά την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κατερίνα Καρνιαδάκη για τη συνεργασία που έχει με το Δήμο Νότιας Κυνουρίας και για τις χορηγίες που κάνει σε διάφορες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Αναφερόμενη στην χορηγία προς τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πελετών η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε τα εξής: “Συμβολικά φέτος στείλαμε δώρα και ευχές σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Αρκαδίας. Με αυτό τον τρόπο τιμάμε όλους αυτούς που φυλάττουν Θερμοπύλες σε μακρινές και δυσπρόσιτες περιοχές. Σε όλους αυτούς ( γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές ) που επιμένουν να κρατούν ζωντανά τα χωριά μας με ότι αυτό συνεπάγεται και φυσικά αναλαμβάνοντας το ανάλογο τίμημα.Τις προηγούμενες χρονιές κάναμε το ίδιο με το Δημοτικό Σχολείο Καστελόριζου, το Ειδικό Σχολείο της Τρίπολης και τα πυρόπληκτα Σχολεία της Γορτυνίας κ.α.) Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος να στηρίζουμε τη νεολαία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό αυτού του ευλογημένου τόπου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή σχολική χρονιά με υγεία στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προκήρυξη για την κάλυψη θέσεων στην ετήσια παραδοσιακή εμποροπανήγυρη Πύλου έτους 2024

ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΥΛΟΥ   ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη για την κάλυψη θέσεων στην ετήσια παραδοσιακή εμποροπανήγυρη Πύλου έτους 2024 στην πλατεία ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ (ΧΑΣΑΠΙΚΑ)» Προκηρύσσουμε      την    κάλυψη   80   θέσεων    στην    ετήσια      παραδοσιακή εμποροπανήγυρη Πύλου έτους 2024, η οποία θα διενεργηθεί από 22 Σεπτεμβρίου 2024 έως την 24 Σεπτεμβρίου 2024 στην πλατεία ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ (ΧΑΣΑΠΙΚΑ). ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

5ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, 10-14 Οκτωβρίου 2024

Ο Δήμος Καλαμάτας, η Κ.Ε. Φάρις και η Interkultur καλωσορίζουν στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα τη μεγάλη γιορτή των χορωδιών για πέμπτη φορά! Ο 5ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας θα υποδεχθεί 31 χορωδίες από 17 χώρες και πάνω από 850 χορωδούς που θα γεμίσουν την πόλη με μουσική! Από την Πέμπτη 10 έως και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Συνεργασία του 4ου Γενικού Λυκείου και του Δήμου Καλαμάτας με το Δίκτυο «Φεστιβάλ Φιλοσοφίας στη Μεγάλη Ελλάδα»

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2024 υπογράφτηκε στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, τριετές πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ 13 ελληνικών σχολείων, των  σχολείων της πόλης Σιάκα της Σικελίας (Comune di Sciacca) και των αντίστοιχων Δήμων. Η υπογραφή έγινε στο πλαίσιο  του Δικτύου «Φεστιβάλ Φιλοσοφίας στην Μεγάλη Ελλάδα, Σικελία-Αττική- Πελοπόννησο και Βόρεια Ελλάδα». Το Ιταλικό Σχολείο Αθηνών έχει αναλάβει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ