Εγγραφές νέων ποδοσφαιριστών στον Παναρκαδικό Α.Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. Τρίπολης καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να αγωνιστούν με τα χρώματα του ιστορικού Παναρκαδικού Α.Ο Τρίπολης τη νέα αγωνιστική χρονιά 2024 -2025 να προσέλθουν στο γήπεδο της ομάδας και να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους.

Υπεύθυνος για τις εγγραφές των νέων ποδοσφαιριστών του Παναρκαδικού είναι ο Χρήστος Μιχαλόπουλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της μεγάλης ομάδας και Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού τη χρονιά που πέρασε και στην οποία η ομάδα της Τρίπολης έκανε μία φανταστική χρονιά τερματίζοντας πρώτη και αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε.

Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο Μιχαλόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στον Παναρκαδικό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που διανύει ο Σύλλογος. Η παρουσία του σε αυτή την προσπάθεια επανεκκίνησης του Συλλόγου είναι πολύ σημαντική και θα βοηθήσει ουσιαστικά σε αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί η ομάδα.

Κάθε μέρα ο Χρήστος Μιχαλόπουλος θα βρίσκεται στο γήπεδο του Παναρκαδικού από τις 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα και θα δέχεται τις αιτήσεις των νέων ποδοσφαιριστών που θα θελήσουν να αγωνιστούν φέτος στον Παναρκαδικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές των ποδοσφαιριστών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6937566698.

Όλοι κοντά στην ομάδα του Παναρκαδικού και στην προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση να κρατήσει ζωντανό τον ιστορικό Σύλλογο της Αρκαδίας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.ΤΡΙΠΟΛΗΣ

(ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΩΣ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4ο Γορτυνιακό Αντάμωμα

Η Παγγορτυνιακή Ένωση διοργανώνει το 4ο Γορτυνιακό Αντάμωμα, μια...

Αναπτυξιακές προοπτικές και υποδομές στο επίκεντρο των συζητήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά

Τον Βουλευτή Μεσσηνίας με τη ΝΔ, Περικλή Μαντά, υποδέχθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τόσο τον Νομό Μεσσηνίας όσο και ολόκληρη την Περιφέρεια. Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν

ΔΕΥΑΤ: Διακοπή Νερού το Σάββατο 7/9 στις Δ.Ε. Τεγέας και Κορυθίου

Η ΔΕΥΑΤ, στην υπηρεσία και διάθεση των δημοτών κάθε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ