Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ προχωρούν σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό να αποσταλούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές.
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τις Απόκριες και οργανώνει ανοιχτό καλλιτεχνικό εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας, για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (ώρες 12:30-14:00), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.
Σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Κωφών «Μοριάς» έκοψε την βασιλόπιτά του για το νέο έτος και τίμησε τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιο Κούλη για την πολύτιμη στήριξή του προς τον Όμιλο, τη χρονιά που πέρασε.
Με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη, την Πέμπτη 9/2/2023, θα λειτουργήσουν κανονικά οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων, των ΚΔΑΠ και των παιδικών σταθμών, σε ολόκληρο τον Δήμο Τρίπολης.
Σας γνωρίζουμε ότι τα σχολεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, εκτός από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Πέτρου το οποίο θα παραμείνει κλειστό λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί τις πρωινές ώρες.
Την Πέμπτη 09/02/2023 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία συνεχίζονται στην πόλη μας και σε συνέχεια της Απόφασης του Δημάρχου Τρίπολης, παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας του ΔΙΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και για αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023.
Σελίδα 1 από 1587

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia