Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς που διοργανώθηκε από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.
Το φθινόπωρο είναι ίσως η πιο κατάλληλη εποχή για πεζοπορία στην πανέμορφη φύση του Πάρνωνα.
Το νέο έργο “Συντήρηση – αποκατάσταση ζημιών της Ε.Ο. από διασταύρωση Σκλήφα - Νεστάνη – Σάγκα - Λουκά προϋπολογισμού 400.000€, επισκέφτηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός.
Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης διοργανώνει μαθήματα ρομποτικής για παιδιά Δ ́, Ε ́, ΣΤ ́ Δημοτικού και Γυμνασίου καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο:
Η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art μαζί με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης, συνδιοργανώνουν σειρά διαλέξεων και εκδηλώσεων, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Τρίπολης , Δολιανών 1, με ελεύθερη είσοδο.
Την πρόταση του να αναγνωριστεί η Τρίπολη ως πόλη της Εθνεγερσίας, λόγω του σημαντικού γεγονότος της Άλωσης της Τριπολιτσάς ζητά ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σάββας Σαββάκης με επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.
Συμμετοχή Προσκόπων στις Εορταστικές εκδηλώσεις για την 201η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς.
Tην Τρίτη 27/09/2022, λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης, στα παρακάτω Τ.Δ. :
Την Τρίτη 27/09/2022, λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης, στα παρακάτω Τ.Δ. :
Για τον μήνα Οκτώβριο, η κινητή μονάδα του Κέντρου Κοινότητας, θα βρίσκεται στο Λεωνίδιο, με ωράριο 10:00 - 13:00 τις εξής μέρες:
Σελίδα 1 από 1507

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia