Εταιρεία ταχυμεταφορών με πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων αναζητά:

1. Διανομείς με μηχανάκι. Απαραίτητη η κατοχή διπλώματος οδήγησης για μηχανάκι. Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με κάρτα ενεργίας σε ισχύ. 

2.Διανομείς με αυτοκίνητο. Απαραίτητη η κατοχή διπλώματος οδήγησης για αυτοκίνητο. Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με κάρτα ενεργίας σε ισχύ. 
3. Υπάλληλο αποθήκης. Πλήρης απασχόληση. Προοπτικές εξέλιξης. Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Απαραίτητες γνώσεις διαλογής και εμπειρία στην κατάρτιση δρομολογίων. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με κάρτα ενεργίας σε ισχύ. 
4. Υπάλληλο γραφείου για την διαχείριση του εμπορικού τμήματος και του τηλεφωνικού κέντρου. Επιθυμητή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση. Πλήρης απασχόληση. Ανταγωνιστικές αποδοχές. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με κάρτα ενεργίας σε ισχύ.
 
Αποστολή Βιογραφικών ::Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia