18χρονος έπεσε από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκτός κινδύνου φαίνεται να είναι ο νεαρός που έπεσε το βράδυ της Παρασκευής (24/02) από τον τρίτο όροφο παραλιακού ξενοδοχείου στην Πάτρα με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πισίνα.

Ο νεαρός που φέρει πολλά κατάγματα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο νεαρός από την Πετρούπολη έφτασε στην Πάτρα μαζί με φίλους, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε ως αποτέλεσμα να παραπατήσει και να πέσει από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου, το βράδυ της Παρασκευής.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ενώ ο νεαρός διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία ερευνά ακόμη τις συνθήκες πτώσης, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένειά του με τους γονείς του να φτάνουν άμεσα στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών (18/7/2024)

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την 18/07/2024 ο κίνδυνος πυρκαγιών θα είναι πολύ υψηλός (κατηγορία κινδύνου 4) . Α] Ενημερώνουμε τους αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και τους κατοίκους της περιοχής εν γένει, για την αποφυγή ενεργειών πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια (χρήση πυρός για καύση χόρτων και κλαδιών, χρήση εργαλείων που δημιουργούν σ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, στη Γορτυνία

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), μεταξύ άλλων, για τη Γορτυνία. Οι υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας, παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Σημειώνεται ότι η Γενική

Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας: Στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα ένας εποχικός πυροσβέστης

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική λόγω μεγάλης πυργαγιάς που...

Καρεκλιές σε πανήγυρι στην Αργολίδα – Σύρραξη νεαρών με τραυματισμούς (vid)

Μια παρεξήγηση ηταν ικανή να μετατρέψει το γλέντι σε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο