Καλάβρυτα: Ηλικιωμένος έσωσε τον εγγονό του από επίθεση σκύλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Γενικό νοσοκομείου Αιγίου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ηλικιωμένος άνδρας στα Καλάβρυτα, από επίθεση σκύλου που δέχθηκε και ενώ έκανε βόλτα με τον μικρό του εγγονό.

Ο ηλικιωμένος που μπήκε ως ασπίδα μπροστά από τον εγγονό του δέχθηκε τα δαγκώματα του σκύλου τα οποία τον έστειλαν αρχικά στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και από εκεί λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.

Ο 67χρονος άντρας από την Κέρτεζη Καλαβρύτων, οδηγήθηκε στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα κυρίως στο χέρι μετά από επίθεση σκύλου.

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με το kalavrytanews.com, είχε βγει βόλτα με την κόρη και τον εγγονό του, όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος βγήκε από σπίτι της περιοχής και τους επιτέθηκε.

Ο 67χρονος με αυτοθυσία μπήκε μπροστά να προστατεύσει τον εγγονό του με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον οδήγησε στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και από εκεί λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, έγινε διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 7 Οκτωβρίου

Σήμερα Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται...

Παράσταση και εργαστήρι κουκλοθεάτρου για σχολικές ομάδες στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με την...

Εμφάνιση 3ης εστίας Πανώλους μικρών μηρυκαστικών στην Π.Ε. Κορινθίας

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής, ενημερώνει όλους τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα κάτωθι: Στις 02/10/2024 επιβεβαιώθηκε εστία Πανώλους Αιγοπροβάτων σε εκτροφή της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κοινότητα  Καλλιανών του Δήμου Σικυωνίων.   Τα μέτρα που λήφθηκαν άμεσα για την αντιμετώπιση της νόσου από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας είναι τα κάτωθι: Ορίστηκαν οι Ζώνες Προστασίας

Αστέρας Τρίπολης: Τέλος ο Μακελελέ μετά από ένα μήνα στην ομάδα

Ούτε μήνα δεν συμπλήρωσε στον Αστέρα Τρίπολης ο Κλοντ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ