Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε αστυνομικούς με καραμπίνα

Τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον αφοπλίσουν. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, στο πάρκινγκ Καλεντζιώτη, με τον άνδρα που παρέμενε επί ώρες οπλισμένος και έχοντας στην κατοχή του φιάλη υγραερίου.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον αφοπλίσουν. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Νωρίτερα, διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπαθούσε να τον πείσει να παραδώσει το όπλο και τη φιάλη υγραερίου, ενώ στο σημείο βρίσκονταν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του άνδρα.

Παράλληλα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει επί πολλές ώρες για λόγους ασφαλείας την περιοχή, ενώ σε ετοιμότητα βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας είχε καθίσει στο δρόμο, κρατούσε καραμπίνα και απειλούσε να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος είχε μαζί του και φιάλη υγραερίου.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Λόγω του συμβάντος είχε αποκλειστεί η Ακτή Δυμαίων και στα δύο ρεύματα από την Παπαφλέσσα μέχρι την Ελ. Βενιζέλου και η κυκλοφορία διεξαγότανμέσω των καθέτων οδών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο