Πάτρα: Το καρναβάλι του 2022 πέρασε στην ιστορία και οι εργαζόμενοι καθάρισαν την πόλη από τα ξημερώματα

Μαρτίου 07, 2022
Οι εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, με οργάνωση, επιμέλεια και μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωσαν τόνους απορριμμάτων από τους δρόμους και τις πλατείες, ενώ σήμερα απομάκρυναν και τα άρματα από το κέντρο της πόλης.

Το Πατρινό Καρναβάλι του 2022, πέρασε στην ιστορία και στάθηκε όρθιο, μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους αναρίθμητους φανατικούς φίλους του για του χρόνου.

Οι Πατρινοί και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της πόλης της Πάτρας, διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.

Παράλληλα, χθες νωρίς το πρωί και σήμερα από τα ξημερώματα, οι εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, με οργάνωση, επιμέλεια και μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωσαν τόνους απορριμμάτων από τους δρόμους και τις πλατείες, ενώ σήμερα απομάκρυναν και τα άρματα από το κέντρο της πόλης.

Την προσπάθειά τους ενίσχυσε ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος.

Μέσα σε πολύ λίγες ώρες παρέδωσαν την πόλη και πάλι καθαρή στους δημότες και τους επισκέπτες.

Η Δημοτική Αρχή, για μια ακόμα φορά ευχαριστεί τους εργαζόμενους, όλων των Διευθύνσεων και των Οργανισμών του Δήμου, γιατί απέδειξαν και πάλι ότι παράγουν έργο και διατηρούν την πόλη μας καθαρή σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι του χρόνου θα γίνει το Πατρινό καρναβάλι με όλες τις εκδηλώσεις και παρελάσεις ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.

karnavali patras 2022 1

logofootermedia