Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Αχαΐα και διέφυγαν προς Αττική

Δεν μπόρεσαν να απελευθερώσουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

«Σήκωσαν» στο πόδι την κοινότητα του Κραθίου Αιγιαλείας οι βομβιστές των ΑΤΜ, οι οποίοι προκάλεσαν έκρηξη σε μια αυτόματη ταμειολογιστική μηχανή που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο ενός σούπερ μάρκετ επί της παλιάς εθνικής οδού Κορίνθου– Πατρών, αλλά δεν κατάφεραν τον σκοπό τους.

Οι δράστες, που είναι άγνωστο πόσοι ήταν, έφτασαν στο χωριό τα ξημερώματα του Σαββάτου και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ανατίναξαν το ΑΤΜ της Alpha Bank, το οποίο διαλύθηκε ενώ προκλήθηκαν φθορές και στην είσοδο του καταστήματος. Όμως, δεν μπόρεσαν να απελευθερώσουν τις κασετίνες με τα χρήματα κι έτσι διέφυγαν άπρακτοι με ένα αυτοκίνητο.

Μετά από επίμονες αναζητήσεις, το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή των Μεγάρων όπου οι βομβιστές του είχαν βάλει φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και το κατέστρεψαν ολοσχερώς. Το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο, δείχνει ότι οι επιβάτες του διέφυγαν προς την Αττική, ενώ τα υπολείμματα εξετάζονται για τυχόν ίχνη που θα αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.

protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο