Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο σε κορωνοπάρτι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί στην Κάτω Αχαΐα την ώρα που επιχειρούσαν να ελέγξουν περιστατικό διασκέδασης με τη συμμετοχή 18 ατόμων στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη,οι αστυνομικοί του οικείου Τμήματος που περιπολούσαν στην περιοχή, έλαβαν “σήμα” για να μεταβούν σε σημείο όπου γινόταν πάρτι με την συμμετοχή τουλάχιστον 18 ατόμων, παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό, ενώ υπήρχαν παράπονα και για διατάραξη.

Μόλις που έφθασαν στο σημείο και τους αντιλήφθηκαν οι συμμετέχοντες στο πάρτι, τους επιτέθηκαν. Μάλιστα ένας από τους παρευρισκόμενους γρονθοκόπησε τον έναν από τους δύο αστυνομικούς στο πρόσωπο.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ δεν έγιναν συλλήψεις πιθανώς διότι οι συμμετέχοντες κατάφεραν να διαφύγουν.

Ωστόσο, όπως πληροφορείται το tempo24.news αναζητούνται άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο ιδιοκτήτης του χώρου όπου γινόταν το πάρτι.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο