Πατρών – Πύργου: Σοβαρό τροχαίο – “Δίπλωσε” νταλίκα στα Λεχαινά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρό τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος των Λεχαινών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr, μια νταλίκα με κατεύθυνση προς Πάτρα, εξετράπη της πορείας της και “δίπλωσε” σε όλο το πλάτος της εθνικής οδού.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες ο οδηγός της νταλίκας, έχασε τον έλεγχο του μεγάλου βάρους οχήματος, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες δεξιά και κινήθηκε προς τα αριστερά, εισερχόμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η νταλίκα δίπλωσε σχεδόν κάθετα στο δρόμο και ο τράκτορας κατέληξε στο πρανές της οδού. Στο σημείο που ακινητοποιήθηκε το βαρύ όχημα, ο δρόμος έκλεισε στο σύνολό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός της νταλίκας πέραν του αρχικού σοκ δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό, ενώ ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν κινείτο άλλο όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο επενέβη η Τροχαία Ήλιδας μαζί με το Α.Τ. Λεχαινών προκειμένου να αποκλείσουν την κυκλοφορία στο τμήμα της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, από το ύψος της διασταύρωσης Λεχαινών, έως το ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλιά εθνικό οδό μέσω Λεχαινών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κώστα Μιχόπουλο. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός των προτάσεων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που προορίζονται για ένταξη και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος της Περιφέρειας είναι η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο