Στην Κλειτορία ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και Γρηγόρης Αλεξόπουλος (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κλειτορία Καλαβρύτων βρέθηκαν χθες βράδυ 24/03, ο Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/-j5AfySJkaE” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Στο δείπνο μεταξύ άλλων συμμετείχαν η αντιδήμαρχος του Δήμου Καλαβρύτων κα Χαρά Γεωργακοπούλου, η ειδική σύμβουλος Δημάρχου Καλαβρύτων κα Χρύσα Παπαδάτου και ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Καπράλος.

Η συζήτηση αφορούσε κυρίως θέματα της περιοχής καθώς αρκετοί κάτοικοι που βρέθηκαν στο χώρο ανέφεραν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές σχετικά με την “απόδοση” της κυβέρνησης, την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς και την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

pp5

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός βέβαια ότι ο κ. Παπαθεοδώρου βρέθηκε στην περιοχή των Καλαβρύτων παραμονή της επετείου της 25ης Μαρτίου αλλά όχι και στον εορτασμό σήμερα όπου προτίμησε να εκπροσωπήσει την Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Πάτρα…!

pp1

pp4

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο