Ευχές του Δημάρχου κ. Χρήστου Νικολάου στην χορωδία του 1ου Δημοτικού Κ. Αχαΐας

Φεβρουαρίου 15, 2018
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η παρουσία της χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου 2018.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου απήλαυσε τη συναυλία και έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στο Διευθυντή του σχολείου, στον μουσικό Σπύρο Πέττα, στους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς των μαθητών για ην άψογη παρουσία τους. Επίσης, συγχαίρει όλους όσοι στηρίζουν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια με τις χορηγίες τους και φυσικά εύχεται δύναμη στους μικρούς μαθητές.

«Εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη στην πορεία των μικρών μας μαθητών αλλά και καλή επιτυχία στον επερχόμενο διαγωνισμό στον οποίο και θα λάβει μέρος το σχολείο στην Ιταλία, αν και θεωρώ ότι οι ευχές μας τους είναι περιττές καθώς είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσουν για μια ακόμη φορά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο άλλωστε, αφού καθοδηγούνται άριστα τόσο από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Στέφανο Στεφανόπουλο όσο και από τον δάσκαλό τους κ. Σπύρο Πέττα που τους καλλιεργεί με επιτυχία την αξία της μουσικής εκπαίδευσης» τόνισε ο Δήμαρχος στο κλείσιμο της βραδιάς.

logofootermedia